Начало  /  Продукти за ресторант  /  Тишлайфери  /  Abacanto

AbacantoAbacanto

Abacanto

Материя: 100 % полиестер

Ширина на плата: 300 см.

Цветове: Cuerda (златисто)

Този плат е уникален! Пада тежко и има вплетени златисти нишки.

Марка VIDAL RIUS
принт версия