Общи условия

Уважаеми клиенти,
Ние държим на всеки един от Вас. Затова предоставяме възможност за закупуване на нашите продукти, както от физически , така и от юридически лица, т.е. работим на едро и дребно. Моля, все пак, обърнете внимание на посочените цени за съответните количества и имайте предвид, че за по-големи количества правим съответни отстъпки.

Екип е-магазин „HRS Collections“

HRS Collections е запазена марка на фирмата HRS Invest ЕИК: BG 202894070, адрес по регистрация: гр. София, ул. Детелин Войвода 47, МОЛ: Дaнислав Александров.

1. Конфиденциалност на данните
HRS Collections гарантира конфиденциалност на личните данни на своите клиенти, декларирайки, че те няма да бъдат използвани за различни от предназначението си цели, а именно: установяване на контакт с клиента при уточняване подробности около поръчката и начините за нейната доставка и заплащане. Личните данни, предоставени от клиента, се използват от служителите на фирмата и за издаване на фактура и гаранция за закупения продукт.

2. Съгласие за покупка
Началото на търговските взаимоотношения между потребителя и започват при изпращането на поръчката от потребителя, а именно: след попълването на изискваните лични или фирмени данни, съгласяване с общите условия за покупко-продажба на стоки от и натискане на бутона "изпрати".

3. Стартиране на поръчка
Изпълнението на поръчката започва при запознаване с нея от страна на служител на фирмата. Ако поръчката е изпратена в неработен за фирмата ден или извън работно време, но в рамките на работната седмица, то изпълнението й ще започне съответно: в началото на следващата работна седмица или на следващия работен ден. При евентуална промяна на стойността на поръчаните стоки в периода между изпращането на поръчката и стартирането й, клиентът заплаща стоката на цената, на която я е поръчал.

4. Отмяна на поръчка
     4.1. Клиентът има правото да откаже поръчката си до 15 работни дни от датата на заявяване в писмен вариант по факс или електронна поща, но не по-късно от 10 работни дни след извършване на плащането, при което заплаща неустойка в размер на 3% от стойността на сделката (с вкл. ДДС).
     4.2. Закупената стока трябва да бъде върната в оригиналната опаковка, с пълна окомплектовка съгласно описанието от производителя, намиращо се във всеки кашон до 15 работни дни от извършеното плащане, като разходите за връщане са за сметка на купувача.
     4.3. При невъзможност да предостави на клиента поръчаната от него стока, HRS Collections се задължава да предостави алтернативна такава или при несъгласие да възстанови заплатената сума.

5. Рекламация
Рекламации относно закупени от стоки се приемат ако те са направени своевременно, като фирмата се ангажира със записването им във съответния регистър според член 127 ал.2 от ЗЗП.

Поръчаните продукти можете да заплатите по следните начини:

  • В брой, в офиса на на адрес:
  • С наложен платеж, при доставка на куриер:
    Заплащате стойността на поръчката и доставката на представителя на куриерската фирма, при получаване на артикулите.
  • С банков превод
    IBAN:
    BIC: